Pixel Media brand Pixel Media brand

Дизайн

Дизайнът е една от най-важните стъпки за изграждането на крайната визия на Вашия рекламен продукт. В Пиксел Медия изработваме графичен и уеб дизайн, както и дизайн на лого съобразен изцяло с изискванията на нашите клиенти.

Дизайн

Дизайнът е основополагащата част при изготвянето на рекламните материали. Чрез графичният дизайн се изготвя цялостната визия на продукта, избира се подходяща структура, цвят и форма, изцяло съобразена с фирмената идентичност на Вашия бизнес.

Виж повече

Лого

Лого дизайна е от изключително значение при изготвянето на всякакъв вид реклама на Вашата организация. Нашият екип е на Ваше разположение в създаването на символ, който хората да свързват с Вашата марка или услуга.

Уеб дизайн

Уеб дизайнът се използва за изработка на различни уеб сайтове. Екъпът ни от професионални дизайнери разработва дизайни за информативни и корпоративни сайтове, платформи и различни интернет страници. Дизайн стратегията ни е изцяло ориентирана към нуждите и навиците на Вашите потребители. Индивидуалният подход към всеки клиент, гарантира качество и професионализъм по отношение на изработката на Вашият продукт. Използваме подходяща стилистика съобразена изцяло с Вашия фирмен стил, като създаваме подходящи динамични елементи, които да привличат вниманието на клиента. Нашият екип работи по последни ИТ тенденции, като се стараем да създадем модерна и актуална визия на Вашите продукти.

Предпечат

Предпечатната подготовка е една малка, но изключително важна част от печата. Когато сте одобрили дадена визия за печат, следва пригаждането ѝ към конкретния тип печат, изработка и всички довършителни операции. Нашите специалисти подготвят файловете за печат на специализирани дизайнерски и редакторски програми, като съобразяват цветовото оформление с повърхността, на която ще се печата. Ние преглеждаме внимателно всеки един детайл и следим за висококачествената изработка на Вашия продукт.