Pixel Media brand Pixel Media brand

дигитален (екосолвентен) печат

При този вид печат се използват мастила издръжливи на външни условия до 3 години. Екосолвентните мастила с UV защита са подходящи за различни по вид материали като самозалепващи PVC фолиа, перфо-фолио, автомобилно фолио, банери, винил, канаваци, фотохартия и др.

КАНЦЕЛАРСКИ МАТЕРИАЛИ

Брандирането на канцеларските материали създава фирмена идентичност на компанията Ви. Ние ще Ви помогнем да привлечете нови клиенти с атрактивна визия и печат на вашето лого, лично послание или слоган върху различни и практични офис консумативи.

Виж повече

РЯЗАНЕ ПО КОНТУР

Рязането по контур е услуга, която се извършва най-често след като са отпечатани материалите. В нашата рекламна агенция разполагаме със специалиен висококачествен режещ плотер, който е максимално прецизен независимо от формата на печатния материал, който искате да изрежете. Може да разчитате на нас за рязане по контур на всякакъв вид печатни материали, като стикери, етикети, плакати, декорации за облекло, визитки, папки, покани и др.

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Печатните рекламни материали са неизменна част от комуникацията с потенциалните клиенти. Ние от Пиксел Медия Ви предлагаме всичко необходимо за Вашата рекламна кампания.

Виж повече

КАЛЕНДАРИ

Календарите са едни от най-поръчваните рекламни материали, които позволяват Вашето рекламно послание да достигне до голям брой потенциални клиенти. Чрез него Вашите гости, клиенти и партньори магат да получат бърза информация за Вашият бизнес. Ние предлагаме уникален дизайн и разнообразни по форма календари - стенни, джобни, планшети, еднолистови, многолистови или по-специална поръчка в зависимост от Вашите предпочитания.

КАТАЛОЗИ

Каталозите са най-ефективния начин да представите Вашия бизнес на по-голям кръг потенциални клиенти. В нашата рекламна агенция изработваме както фирмени и печатни каталози, така и рекламни и продуктови каталози. Ние Ви предлагаме разнообразие от форми, размери, цветове, лакове, снимки, стилизирани прорязвания в зависимост от естеството на предлаганите от Вас продукти или услуги. В Рекламна агенция Пиксел Медия разполагаме с всичко необходимо за изработка на всички видове каталози от графичен дизайн до всички довършителни работи.

ЛАМИНИРАНЕ

Ламинирането представлява процес на едностранно или двустранно покриване или запечатване на хартия/картон със специално двустранно третирано полиетиленово, полипропиленово или PVC фолио. Ламинатът предпазва и защитава Вашите документи от разливане на течности, петна, мазнини, гънки, деформации и разкъсване. Подобрява вида на Вашите материали като прави цветовете по-контрастни и дава възможност за гланцов или матов ефект на изделията. При нас може да ламинирате вдякакви по вид документи, менюта, каталози, папки, листовки и др.

Ламинирането бива два вида:
- Топло ламиниране - фолиото се залепва за материала (хартия, картон и др.), чрез термо път с температури от 80 до 160 C.
- Студено ламиниране - фолиото се залепва за материала (хартия, картон и др.) само чрез натиск, тъй като фолиото притежава студен лепилен слой, чрез който става залепването.