Pixel Media brand Pixel Media brand

Външна реклама

В Пиксел Медия Ви предлагаме богата гама от рекламни материали за външно приложение. Цялостно или частично облепяне на витрини и магазини, брандиране на превозни средства, като нашият екип ще се погрижи за монтажа и демонтажа на рекламните съоръжения.

ВИТРИНИ и МАГАЗИНИ

Външната реклама с фолио е предпочитан вариант от много фирми и магазини. Най-често в момента се среща под формата на рекламни надписи, рязани PVC букви, изображения, лога и обозначителни стикери, както и надписи с актуални промоции. Този вид реклама е трайна и привлича вниманието на клиентите.

Виж повече

КАШИРАНЕ НА ФОЛИО

Каширането представлява прецизно облепване с фолио или хартия върху различен тип плоскости, като плексиглас, поликарбонат, стъкло, полипропилен и др. Каширането заздравява значително материала върху, който се поставя. Тази услуга намира приложение при различни табели, дигитални фотоси и картини, табла и други рекламни материали.

ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

Брандираните автомобили са важна част от имиджа на една компания. В Пиксел Медия предлагаме на нашите клиенти пълно или частично облепяне на всички видове транспортни средства.

Виж повече

ЗАТЪМНЯВАНЕ НА СТЪКЛА

В Пиксел Медия разполагаме с екип от специалисти, които прецизно и качествено извършват затъмняване на стъкла. Фолиото за затъмняване на стъкла е по-специфично от останалите, то е по-тънко и пластично и това позволява то да приема по-лесно формата на повърхността, върху която се лепи. Краищата на това фолиото са значително по-тънки, което позволява плътно прилепяне и прецизно полагане в по-трудните за монтаж зони. Ние работим само с качествени фолиа, които осигуряват както по-лесен и качествен монтаж, така и удължават неговата гаранция.

ЛАМИНИРАНЕ

Ламинирането представлява, поставянето на прозрачно фолио върху различни готови продукти, като по-този начин те се запечатват. В Пиксел Медия ламинираме различни фолиа за автомобили и транспортни средства. По този начин фолиото става много по-издръжливо и лесно за използване и залепяне. Ламинирането предпазва материалите, както от студ и влага, така и от слънце, като в същото време се запазва качеството на цветовете продължително време.

ПЛОТЕРНО РЯЗАНЕ

Услугата плотерно рязане включва в себе си дейности като рязане по форма, по контур, по шаблон, оформяне на различни рекламни материали, изрязване на деликатни и непластични материи, както и на такива, които са с релефни и неравни повърхности. В нашата рекламна агенция предлагаме рязане на всякакви материали - от плоскости и листови материали, до винили, самозалепващи фолиа, хартия и др. В Пиксел Медия може да изрязваме както рекламни материали с много големи размери, така и по-малки такива.

МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ

Монтажът е последната стъпка от целия процес по създаване на един рекламен продукт. Предлагаме Ви основните видове монтаж: облепяне на витрини, транспортни средства, всякакво облепяне със самозалепващи PVC фолиа, опъване на рекламни пана, билборди, винилови мрежи и др. Ние от Пиксел Медия предлагаме пълно обслужване на нашите клиенти, като извършваме както изработка и монтаж, така и демонтаж на рекламните продукти. Можем да изпълним всяка Ваша поръчка в кратки срокове и с квалифициран персонал. Нашата задача е да Ви осигурим най-ефективната рекламна кампания, съобразена пряко с вашия бюджет и цели.