Pixel Media brand Pixel Media brand

Широкоформатен печат

Широкоформатен дигитален печат се използва за изработката на реклами с по-големи размери започващи от 1,50/1,50м. Може да се прилага за външна и вътрешна реклама като билбордове, фасадна реклама, винил и винилни мрежи, фолиа за брандиране, табели, плакати и постери, транспаранти, стикери и много други.

Винилна мрежа

Винилната мрежа е изключително предпочитан материал, който се използва най-често за обличане на сгради в ремонт или строеж. С нея могат да се закриват скелета, като винилната мрежа се захваща за тях, а не за конструкцията.

Виж повече

PVC ПЕРФО ФОЛИО

Перфо фолиото е бяло PVC фолио с отвори, лепилен слой и ламинирана хартия. Използва се за цялостно или частично брандиране на витрини, прозорци, стъкла и облепяне на превозни средства. Предимството му пред обикновеното фолио е че има множество малки дупчици, които пропускат слънчева светлина в помещението, което е облепено и позволяват видимост отвътре навън. Ние изработваме PVC перфо фолио с най-различни ефектни дизайни според Вашите предпочитания.

КАНАВАЦА

Канавацата е плътен изтъкан от нишки гъвкав материал, който се използва за вътрешна декорация, пана за стена, декори за сцени и студия, фотография и репродукции на произведения на изкуството. В Пиксел Медия Ви предлагаме печат върху канаваца, като в зависимост от Вашето желание имате възможност да получите отпечатаната канаваца опъната върху дървена рамка.

Самозалепващо pvc фолио

Предлагаме Ви универсално самозалепващо PVC фолио, което може да се използва за всякакви апликации върху гладки повърхности. Подходящо е за изработване на стикери и надписи за декорации върху витрини, прозорци, автомобили, светещи и несветещи табели, дисплеи, знаци и др. Цветното фолио е издръжливо на влага, слънце, студ и топлина и може да се ползва както за външни така и за вътрешни условия.

ФОЛИО МАТ И ГЛАНЦ

Печатът върху самозалепващи PVC фолиа е много популярен. Предлагаме Ви плътно самозалепващо фолио за облепяне във варианти мат и гланц. Поставя се лесно, а при премахване не оставя следи по повърхността.

ВИНИЛ ЗА ПРЕДНО И ЗАДНО ОСВЕТЯВАНЕ

Винилът е добре познат в рекламния бранш със своята гъвкавост, здравина, лесен монтаж и почистване. Благодарение на структурата си, след печат той запазва своята форма при различните температурни условия.

Виж повече

PVC CAST ФОЛО

Каст фолиото е PVC самозалепващо фолио, което има голяма гъвкавост и изключителна издръжливост. Използва се за брандиране на автомобили, бусове, камиони и изобщо всякакви повърхности с много и дълбоки кривини и релефи. Ние предлагаме цветно каст фолио, което може да използвате цялостно или чатично - изрязано или за надписи. Нашето каст фолио е с доказан произход и гаранция за качество и издръжливост при дълготрайна външна употреба. Монтажът на това фолио задължително се прави от специалисти с опит, защото е доста деликатно и изисква добра техника на лепене.