Pixel Media brand Pixel Media brand

Винил за предно и задно осветяване

Винилът е добре познат в рекламния бранш със своята гъвкавост, здравина, лесен монтаж и почистване. Благодарение на структурата си, след печат той запазва своята форма при различните температурни условия. Ние Ви предлагаме широкоформатен печат върху винил за предно осветяване, който може да използвате за външни реклами, билборди, калкани, опънат върху рамки, несветещи табели, транспаранти и др. Според нуждите на клиента предлагаме и винил за задно осветяване, който се използва основно при билборди осветени отзад, както и за изработката на светещи кутии за вътрешно и външно приложение. За да бъде подготвен за монтаж е необходимо предварително да съгласувате изискванията за крепеж за съответните позиции.

Винилите за предно и задно осветяване биват 2 вида:
- Ламиниран винил - полиестерен винил с ламинирано PVC. Този материал е подходящ за печат на краткосрочни рекламни кампании и могат да бъдат използвани както за предно, така и за задно осветяване.
- Промазан винил – той е с отлични печатаеми характеристики и е най-често използваният вид винил. Може да се използва за предно и задно осветяване в зависимост от изискванията на проекта.

Портфолио